Voordelen van Airtex

Naadloos


Airtex is naadloos en eenvoudig aan te brengen en kan tot een hoogte van 3 meter en lengte van 45 meter geleverd worden, dit in tegenstelling tot traditioneel behang.

Sterk


Airtex is steviger dan traditioneel behang; het is krasvast, UV-licht bestendig en ook nog eens gemakkelijk schoon te houden.

Brandvertragend


Airtex heeft een B1 certificering en werkt dus brandvertragend. Daardoor is het ook erg geschikt voor gebruik in openbare ruimtes en bedrijven.

 
Airtex

Uitstraling


Onze PVC-vrije Airtex niet te onderscheiden van traditionele Airtex. Het is enorm sterk en door de fijne structuur worden de prints haarscherp afgebeeld. Het doek glanst niet, waardoor de muur een bijzondere uitstraling krijgt. Zo heeft het een matte uitstraling, schijnt het doek niet door vanwege de grijze achterzijde en is het geschikt voor binnengebruik. Het materiaal is een beetje rekbaar en op allerlei vlakke en droge ondergronden te gebruiken.

Uvtex is een materiaal met een fijne structuur waarop een haarscherpe weergave van foto’s en ontwerpen mogelijk is. Het materiaal is krasvast, UVlicht bestendig, makkelijk schoon te houden en werkt brandvertragend. Daarnaast is het eenvoudig verwijderbaar. Stopcontacten en kozijnen zijn tijdens montage eenvoudig uit te snijden zonder dat het doek scheurt.


Airtex

Eigenschappen


– Uitstraling: mat
– Gewicht: 330g/m²
– Materiaal: 100% polyester
– 100% PVC-vrij
– B1-brandcertificaat
– Oekotex-gecertificeerd
– Geschikt voor binnengebruik (dus niet buiten)


Vul onderstaand formulier in en ik zal een vrijblijvende prijsopgave doen. Mocht je eerst nog vragen hebben, dan kun je deze ook door middel van dit formulier stellen, ik zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Browse in de webshop door alle foto's

klik hier