Viaans
fotobehang

Vraag via onderstaande knop een prijsopgave aan voor het Viaans fotobehang. 

Nieuw te bestellen

€ 17,50 per m2
+
€ 100 voor de foto

Yes, het zit erop. Waanzinnig mooi geworden. Bedankt voor het maken van deze mooie foto! En natuurlijk je hulp.
Annemiek

Klik op bovenstaande foto’s om ze te vergroten. 

Product details

Het behang

Jouw fotobehang wordt uitsluitend op topkwaliteit en stevig vliesbehang van 180 gram geprint. Vliesbehang is een milieuvriendelijk product en geeft een haarscherpe fotoprint dat vrijwel niet scheurt.

De foto

Er wordt altijd gebruik gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit van de foto. De foto wordt professioneel op maat gemaakt voor de afmeting van jouw muur.

De levering

Het behang heeft een gemiddelde levertijd van 7 werkdagen.

De prijs

Het behang kost € 17,50 per m2 + € 100,- voor het gebruik van de foto. In goed overleg kunnen wij de foto zo goed mogelijk aanpassen op de situatie.  Vul hieronder het formulier in om een prijsopgave te ontvangen.

Marge

Wij leveren het behang met 5cm marge rondom, omdat niet elke muur recht loopt. Wij willen voorkomen dat jij straks behang 'te kort' komt. De marge houdt in dat er rondom 5cm extra geprint wordt van de foto. Het overige materiaal is eenvoudig met een scherp mes weg te snijden.

Baan breedte

Er zijn 3 verschillende breedtes mogelijk, te weten:  Standaard: 60-80cm breed Breder: 80-110cm breed (+ € 7,50) Extra breed: 110-140cm breed (+ € 15,-) Afhankelijk van de breedte van jouw muur kan er een ideale breedte zijn waardoor je zo min mogelijk banen hebt.

Vul onderstaand formulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.

Bepaal zelf wat voor jouw muur de ideale breedte is om zo min mogelijk banen te hebben. Let er wel op, dat hoe breder de baan is, hoe lastiger het behangen is.

Het behang

De foto

De levering

Pin It on Pinterest