Op deze pagina staat een selectie van de foto’s die ik de afgelopen tijd gemaakt heb tijdens het project om de Oude Lekbrug te verwijderen. Op de site van Rijkswaterstaat kun je er meer over lezen. Zelf ben ik niet geboren en getogen in Vianen, maar mijn kinderen wel en zij weten dat wanneer de brug in beeld komt ze bijna thuis zijn. Het blijft eeuwig zonde dat zoiets niet voor altijd kan blijven bestaan. In dit geval kunnen we zeggen… ‘gelukkig hebben we de foto’s nog’. Hopelijk genieten jullie van deze foto’s.

Mocht je één of meerdere foto’s uit deze selectie willen kopen, stuur mij dan een berichtje. Niet alle foto’s zijn op dit moment in de webshop terug te vinden.

p.s. een mooie foto van de Oude Lekbrug mag eigenlijk niet ontbreken in ieder Viaans huis!

Mocht je één of meerdere foto’s uit deze selectie willen kopen, stuur mij dan een berichtje. Niet alle foto’s zijn op dit moment in de webshop terug te vinden.

Categories: Portfolio

Pin It on Pinterest